Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij beperkt bereikbaar. Lopende orders worden normaal geleverd. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Hoe kan u strandballen gebruiken om uw zaken te vergroten

Promotie artikelen zijn een goede manier om de verkopen van uw bedrijf te verhogen. Marketing is uitgegroeid tot een concurrerende industrie en je moet alert blijven als u de omzet wilt verhogen. Gedrukte media als reclameborden en andere audiovisuele advertenties zijn een goede manier om uw producten op de markt te brengen en uw bedrijf te promoten. Echter kunt u nog iets extra’s doen. Als u promotie producten gebruikt neemt men de producten mee naar huis en zullen ze uw bedrijf niet snel vergeten.

 
Iedereen houdt van geschenken die bedrijven weggeven als zij promotie maken. Zorg ervoor dat u een leuk als functioneel geschenk weggeeft. De laatste trend in de promotie producten die gebruikt worden zijn strandballen. Het strand is een leuke plek waar mensen naartoe gaan om te ontspannen en te genieten. 
 
Hier is hoe u strandballen kunt gebruiken om uw omzet te verhogen:

Hier is hoe u strandballen kunt gebruiken om uw omzet te verhogen:

 

-          Uw bericht wordt doorgegeven

 

Strandballen zijn leuk en zeer draagbaar. Mensen spelen met de strandbal op het strand en zelfs in zwembaden. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap of logo wordt getoond aan veel mensen. Veel mensen zullen dus worden voorgesteld aan uw bedrijf op een leuke manier waardoor zij het ook minder snel vergeten.

 

 

-          Ze zijn een wandelend reclamebord 

 

Reclameborden bereiken een aantal mensen omdat mensen er regelmatig langs lopen. Maar een strandbal is toch een beter idee. Met een strandbal kunt u namelijk een wandelend reclamebord creëren. Mensen die uw strandbal mee hebben op vakantie maken elke dag reclame voor uw bedrijf op hun weg naar het strand en terug. 

 

 

-          U kunt uw werknemers belonen

 

Uw medewerkers zijn echte mensen die ook genieten van leuke geschenken. In de seizoenen, zoals lente en de zomer, kunt u ze belonen met vakantie geschenken zoals strandlaken’s, caps, waterflessen, strandballen, t-shirts en andere leuke items. Dit zal ervoor zorgen dat zij trots zijn op het bedrijf en maken graag reclame met deze producten. Dit is niet alleen een besparing in uw marketing kost maar het is ook goed voor uw PR.

 

 

-          Gebruik ze om iets terug te geven aan de gemeenschap

 

Lokale goede doelen steunen of events organiseren helpt bij het creëren van nieuwe klanten evenals het behoud van de oude trouwe klanten. U kunt bijvoorbeeld een aantal wedstrijden op het strand organiseren die u sponsort en waar u de strandballen uitdeelt. Zo doet u iets voor de gemeenschap en maakt reclame voor uw eigen bedrijf. 

 

 

 

 

Strandballen zijn dus een uitstekend promotie artikel voor uw bedrijf! bent u op zoek naar strandballen? Kijk dan eens op Zintuig. Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende type strandballen die allemaal te bedrukken zijn aan de hand van uw wensen.

01-06-2017