• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Strandballen in 1 kleur bedrukken
Strandballen in 1 kleur bedrukken

Strandballen in 1 kleur bedrukken?

Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende strandballen in 1 kleur. Met een strandbal heeft u echt een leuk geschenk in handen. Strandballen zijn te bedrukken met uw eigen logo of met een persoonlijke tekst. De bedrukte strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zo zijn er strandballen met een Ø 20 cm tot bijna Ø 2 meter. Met deze leuken strandballen heeft u het leukste zomergeschenk voor uw realties en klanten!

Bent u benieuwd naar hoe uw logo op de strandbal komt? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Strandballen van 1 kleur bedrukken

U heeft er al voor gekozen om strandballen te bedrukken? Dan vind u hier een groot assortiment aan strandballen met 1 kleur. Deze strandballen zijn heel handig als u wilt dat uw bedrijf opvalt op het strand. Doordat de strandbal maar uit 1 kleur bestaan heeft u genoeg ruimte over voor uw logo of tekst op de strandbal. Kortom, deze enkelkleurige strandballen zijn ideale promotieartikelen voor uw bedrijf!


Lekker snel en goedkoop bedrukken

Bij strandballen123.nl kunt u deze enkelkleurige strandballen bedrukken tegen een lage prijs. U kunt er ook voor kiezen om een strandbal te kiezen van uitstekende kwaliteit. U heeft dus een grote keuze aan strandballen om te bedrukken. Een strandbal goedkoop bedrukken is een mogelijkheid maar hoeft niet! Het is helemaal aan u. Waar u ook een keuze in heeft is de levering. Bij strandballen123.nl is er de mogelijkheid om ervoor te kiezen om uw bedrukte enkelkleurige strandballen met spoed te laten leveren. Zo zal de strandbal gegarandeerd binnen 10 werkdagen bij u aankomen. Het leveren van onbedrukte strandballen gaat zelfs sneller namelijk binnen 5 werkdagen.

 

Strandballen123.nl

Strandballen123.nl is onderdeel van Zintuig.nl en kan daardoor genieten van jarenlange ervaring in het bedrukken van strandballen. Zintuig heeft ervoor gekozen de beste strandballen in één webshop te plaatsen, zodat u zo gericht mogelijk kan gaan zoeken. U ziet overal bedrukte strandballen maar niet met uw bedrijfsnaam? Verander dit en laat uw strandballen bedrukken bij strandballen123.nl.