Strandballen bedrukken als relatiegeschenk, ideaal voor in de zomer!

Strandballen behoren tot een van de populairste relatiegeschenken in de zomer. De dagen worden langer en de vakanties komen dichterbij. De ruimtebesparende, met logo bedrukte strandballen worden al jarenlang gebruikt om op het strand, in de tuin of in het water te spelen. Een strandbal bedrukt met uw bedrijfslogo of uw reclameboodschap die u wereldwijd wil verspreiden is een ideaal relatiegeschenk voor in de zomer. Of het nu gaat om grote strandballen of kleine strandballen er zijn vele verschillende strandballen in een enkele kleur en in meerdere kleuren en maten. 


Strandballen zelf ontwerpen en snel geleverd

De opblaasbare strandbal als reclamemateriaal is een echte eyecatcher en kan perfect bedrukt worden met uw logo of een reclamebeeld. Strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in wisselende segmenten, daarnaast variëren de afmetingen van de strandballen – alles is mogelijk! 
Voor kinderen zijn kleinere strandballen gemakkelijker te hanteren. Strandballen zijn als weggevertjes een geweldige toevoeging voor de aankomende advertentiecampagnes en moeten overwogen worden in ieder advertentiebudget. 
Ontwerp uw eigen strandbal, laat uw strandballen bedrukken en koop goedkoop uw nieuwe strandballen. 

 

Strandballen goedkoop laten bedrukken

Onze goedkope bedrukte strandballen hebben lage prijzen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Onze custom made strandballen kunnen geheel worden ontworpen naar uw wens, of het nu gaat om een evenement of een sport wij staan voor u klaar. Onze custom made strandballen kunnen besteld worden vanaf 250 stuks. 
 
Kleur: wit, oranje
Afmetingen strandbal: 42,5
Levertijd onbedrukt: 1 - 3 werkdagen
Levertijd bedrukt: 7 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
Opdrukmethodes: zeefdruk, transferdruk max 50cm2
Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 30x60 cm
Bedrukte strandbal
 

Strandballen met hun eigen logo

De combinatie van reclame en vrije tijd is onverslaanbaar. De opblaasbare, bedrukte strandbal met eigen logo wordt vaak gebruikt door jong en oud. De strandballen die worden bedrukt worden niet alleen elk jaar in de zomer gebruikt maar ook in recreatiebaden in de winter. Wanneer u de goedkope strandballen koopt en de strandballen laat bedrukken en weggeeft met uw logo, profiteert u van een langdurig, onbeperkt assortiment. Niet alleen de klanten, maar ook de omgeving zal kennis nemen van uw reclameboodschap op de kleurrijke strandbal. Als u een perfect en goedkoop reclamemateriaal wil bedrukken, gebruik dan onze strandballen als relatiegeschenk. U  kunt de strandballen bedrukken in een enkele kleur maar ook in meerdere kleuren. 
 
Strandbal in 1 kleur bedrukken
Levertijd onbedrukt: 1 - 3 werkdagen
Levertijd bedrukt: 7 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
Opdrukmethodes: tampondruk, zeefdruk, transferdruk max 100cm2
Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 150 x 80 cm
Rode strandbal bedrukken
Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
Opdrukmethodes: Zeefdruk
Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 25 x 9 cm

 Strandbal laten bedrukken

Opblaasbare relatiegeschenken voor goede klanten

In ons assortiment kunt u meer verschillende opblaasbare strandartikelen als relatiegeschenk vinden. Alles wat opblaasbaar is brengt vreugde op het strand of in de tuin. De afdrukgrootte op de strandballen is afhankelijk van de grootte van de strandballen. Uw logo of reclameboodschap zal altijd duidelijk zichtbaar zijn. 
 
Kleur: rood, geel, groen, oranje, royal blauw, wit
Afmetingen strandbal: 49
Levertijd onbedrukt: 1 - 3 werkdagen
Levertijd bedrukt: 7 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
Opdrukmethodes: zeefdruk, transferdruk max 300cm2
Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 100 x 250 cm
Grote strandbal bedrukken
 
Het is zeker dat de kleurrijke strandballen altijd zullen opvallen. Als de strandbal niet is opgeblazen past deze overal in. Zo kan op elk moment op het strand met de strandbal worden gespeeld, net als in het water. Vanwege de goedkope productie is de strandbal een origineel weggevertje. Het potentieel van de bedrukte strandballen is onbetwist en de vreugde van zo’n weggeefactie. Profiteer van de positieve, ontspannen sfeer en zorg voor een reclameboodschap op een strandbal. Laat de strandbal bedrukken met een eigen bedrijfslogo en bestel de strandbal online op zintuig.nl. 
 
23-02-2018 door