• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Strandballen in meerdere kleuren bedrukken
Strandballen in meerdere kleuren bedrukken

Strandballen in meerdere kleuren bedrukken?

Hieronder vind je een aanbod strandballen in meerdere kleuren. Met een strandbal heb je echt een leuk geschenk in handen. Strandballen kun je laten bedrukken met je eigen logo of met een persoonlijke tekst. De bedrukte strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van Ø 20 cm tot bijna Ø 2 meter. Met deze vrolijke strandballen heb je het perfecte zomergeschenk voor je relaties en klanten!

Stuur ons je logo en wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld voor je! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en je voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons je wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Meerkleurige strandballen laten bedrukken

Heb je al besloten om strandballen te laten bedrukken? Dan vind je hier een groot assortiment strandballen in meerdere kleuren. Deze strandballen zien er kleurrijk uit en bieden genoeg ruimte voor de bedrukking van je tekst of logo. Strandballen zijn vooral in trek in de zomer en zullen altijd met open armen worden ontvangen. Daardoor zijn strandballen het ideale promotiemiddel voor je bedrijf. Laat daarom hier je meerkleurige strandbal bedrukken. Kies uit een breed assortiment meerkleurige strandballen en laat je bedrijf opvallen in de zomer.

Lekker snel en goedkoop bedrukken

Bij strandballen123.nl kun je deze meerkleurige strandballen tegen een lage prijs laten bedrukken. Je kunt ook kiezen voor een strandbal van uitstekende kwaliteit. Je hebt dus een ruime keuze aan strandballen om te bedrukken. Een strandbal goedkoop bedrukken is mogelijk, maar niet verplicht! Het is helemaal aan jou. Je hebt ook een keuze in de levering. Bij strandballen123.nl kun je ervoor kiezen om je bedrukte meerkleurige strandballen met spoed te laten leveren. Zo heb je de strandballen gegarandeerd binnen 10 werkdagen in huis. Onbedrukte strandballen worden zelfs sneller geleverd, namelijk binnen 5 werkdagen.

Strandballen123.nl

Strandballen123.nl is onderdeel van Zintuig.nl en profiteert daardoor van jarenlange ervaring in het bedrukken van strandballen. Zintuig heeft ervoor gekozen de beste strandballen in één webshop te plaatsen, zodat je zo gericht mogelijk kunt zoeken. Zie je overal bedrukte strandballen, maar niet met je bedrijfsnaam? Verander dat en laat je strandballen bedrukken bij strandballen123.nl!