• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Strandballen in meerdere kleuren bedrukken
Strandballen in meerdere kleuren bedrukken

Strandballen in meerdere kleuren bedrukken?

Hieronder vindt u een aanbod aan strandballen in meerder kleuren. Met een strandbal heeft u echt een leuk geschenk in handen. Strandballen zijn te bedrukken met uw eigen logo of met een persoonlijke tekst. De bedrukte strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zo zijn er strandballen met een Ø 20 cm tot bijna Ø 2 meter. Met deze leuken strandballen heeft u het leukste zomergeschenk voor uw realties en klanten!

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Meerkleurige strandballen laten bedrukken

U heeft er al voor gekozen om strandballen te bedrukken? Dan vind u hier een groot assortiment aan strandballen met meerdere kleuren. Deze strandballen zien er kleurig uit en er is genoeg plek over voor de bedrukking van uw tekst of logo. Strandballen zijn voornamelijk in de zomer in de trek en zullen altijd wel de strandballen aannemen. Hierdoor zijn strandballen het ideale reclameartikel voor uw bedrijf. Laat daarom hier uw meerkleurige strandbal bedrukken. Kies uit een groot assortiment meerkleurige strandballen en laat uw bedrijf opvallen in de zomer.


Lekker snel en goedkoop bedrukken

Bij strandballen123.nl kunt u deze meerkleurige strandballen bedrukken tegen een lage prijs. U kunt er ook voor kiezen om een strandbal te kiezen van uitstekende kwaliteit. U heeft dus een grote keuze aan strandballen om te bedrukken. Een strandbal goedkoop bedrukken is een mogelijkheid maar hoeft niet! Het is helemaal aan u. Waar u ook een keuze in heeft is de levering. Bij strandballen123.nl is er de mogelijkheid om ervoor te kiezen om uw bedrukte meerkleurige strandballen met spoed te laten leveren. Zo zal de strandbal gegarandeerd binnen 10 werkdagen bij u aankomen. Het leveren van onbedrukte strandballen gaat zelfs sneller namelijk binnen 5 werkdagen.


Strandballen123.nl

Strandballen123.nl is onderdeel van Zintuig.nl en kan daardoor genieten van jarenlange ervaring in het bedrukken van strandballen. Zintuig heeft ervoor gekozen de beste strandballen in één webshop te plaatsen, zodat u zo gericht mogelijk kan gaan zoeken. U ziet overal bedrukte strandballen maar niet met uw bedrijfsnaam? Verander dit en laat uw strandballen bedrukken bij strandballen123.nl.