• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Strandballen bedrukken als zomers relatiegeschenk

Strandballen bedrukken als zomers relatiegeschenk

De zomer staat voor de deur. En wat doen de Nederlanders het liefst met 25 graden en de hele dag zon? Juist, naar het strand! Of het nu is om op een terrasje bij een strandtent te zitten of om op het strand te gaan zonnen en zwemmen. Vele (voornamelijk jongere) Nederlanders komen ook naar het strand om te feesten in 1 van de Beachclubs. Voor al deze zomerse activiteiten bestaat er een relatiegeschenk. Heeft u ooit nagedacht over het bedrukken van een strandbal ter promotie van uw strandtent of Beachclub?
 

Een bedrukte strandbal voor uw promotie


U vraagt zich af hoe een bedrukte strandbal u kan helpen met het promoten van uw strandtent of Beachclub? Een voorbeeld die we voor u kunnen noemen:
U bent een Beachclub in Bloemendaal en geeft een feest. U bent op zoek naar goedkope accessoires die uw feest mooi aanvullen. Een bedrukte strandbal is dan een mooie en goedkope oplossing als accessoire. Vele mensen zullen de strandbal even in de hand hebben en sommige zullen er op het strand even mee gaan voetballen. Een bedrukte strandbal biedt echter nog veel meer voordelen. Een ander voorbeeld:
Als kinderopvang of basisschool zoekt u nog een mooi relatiegeschenk voor in de zomer? Kinderen zijn altijd dolenthousiast met strandballen. Strandballen kunt u daarbij ook nog een goedkoop bedrukken waardoor het u weinig geld kost. Vele kinderen zullen uw bedrukte strandbal gebruiken waardoor ze reclame voor uw school of kinderopvang maken.


De strandballen die u kunt bedrukken


Een strandbal bedrukken kost u weinig tijd en ook heel weinig moeite. Om u echter nog meer tijd te besparen vindt u hieronder een overzicht van de strandballen die u bij strandballen123 kunt laten bedrukken.


Strandballen in 1 kleur bedrukken


Er bestaan vele varianten strandballen. Om u zo snel en makkelijk mogelijk te kunnen helpen heeft strandballen123 voor u de strandballen in twee categorieën onderverdeeld. U kunt namelijk strandballen die volledig in 1 kleur zijn bedrukken of strandballen bedrukken die meerdere kleuren hebben bedrukken. De strandballen in 1 kleur hebben maar één kleur. Een voorbeeld van een éénkleurige strandbal is:
Opblaasbare strandbal Colour
Deze strandbal is volledig in één kleur en het voordeel hiervan is dat u veel ruimte overhoud voor een bedrukking. De afmetingen van dit artikel zijn een decimeter van 26 cm. U kunt kiezen voor de volgende bedrukkingstechnieken bij deze strandbal:
•    Zeefdruk, tampondruk en transferdruk
•    Kleuren strandbal: wit, groen, geel, blauw, oranje, rood, rose en zilver


strandbal bedrukken


Strandballen in meerdere kleuren bedrukken


De strandballen in meerdere kleuren kennen meestal 2 kleuren op de strandbal. Het gaat hier om gekleurde strepen met wit en een andere kleur naar keuze. Bij deze strandballen is komt de bedrukking op het witte vlak en heeft u dezelfde keuze uit de bedrukkingstechnieken als met de éénkleurige strandballen. Het plaatje hieronder geeft een mooi overzicht van de strandballen in meerdere kleuren en de bedrukking.


strandballen bedrukken

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen